Henriëtte Felix

Genemuiden, IJsselmuidenwww.felixoefentherapie.nl

Gespecialiseerd in

  • Bekkenklachten
  • Bekkenbodemklachten
  • Zwangerschapsbegeleiding (individueel)
  • Kinderen met poep- en plasproblemen

Mijn naam is Henriëtte Felix. Ik werk sinds 1997 met plezier als Bekkenoefentherapeut in IJsselmuiden. Sinds 2012 is daar een tweede praktijk in Genemuiden bijgekomen. Uiteraard heb ik diverse opleidingen gevolgd om mijn patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Ook ben ik sinds april 2013 geregistreerd als Bekkenoefentherapeut. Hierdoor weet u als patiënt zeker dat ik vakkundig en scherp ben en blijf. Zo sta ik in het kwaliteitsregister voor Paramedici, volg ik verplichte cursussen en zie een minimaal aantal patiënten met bekkenbodemklachten. Ook overleg ik regelmatig met andere disciplines en collega’s.

Ik help zowel kinderen en jongeren als volwassen mannen en vrouwen met bekken- en bekkenbodemproblemen. Volwassen komen vaak bij mij met klachten als urineverlies, problemen met de stoelgang, bekken- of rugpijn en pijn bij het vrijen. Daarnaast begeleid ik ook kinderen die last hebben van plas- en/of poepproblemen zoals moeite met zindelijk worden of bedplassen en problemen met de stoelgang.

Mijn werkwijze berust op drie pijlers: meedenken, meedoen en meevoelen. Tijdens een eerste gesprek denk ik mee en probeer er samen achter te komen waar de klacht vandaan komt en hoe die is op te lossen. Ik ga altijd voor resultaat met mijn therapie. Daarvoor is meedoen belangrijk. Ik vraag van patiënten dat zij er helemaal voor gaan en dus ook in het dagelijks leven oefeningen doen. Dat klinkt intensief, maar is goed te doen. Zeker als je merkt dat je voortuitgang boekt. En lukt het even niet? Dan kun je op mij rekenen!